Játék kereső

Farsang

Játék kereső
2 995 Ft
Most különleges boszorkány lehet belőled, aki az erdei kunyhójában ötli ki az újabb varázslatokat, és keveri a bájitalokat. A seprű nem a készlet része. Mérete: 116 cm.
995 Ft
Egy jó jelmezhez néha csak egész apró dolgokra van szüksége az embernek. Ilyen lehet ez a balta is. Egészítsd ki vele jelmezedet. Mérete: 60 cm.
995 Ft
Légy a farsangi partyk legijesztőbb vámpír figurája! Öltözz be vámpírnak, és helyezd fel ezt a fogsort a még nagyobb hatás elérése érdekében!
995 Ft
A két különböző vágási sebet ragasztó segítségével helyezheted fel bőrödre, amit aztán egyszerűen el is távolíthatsz. Egy kis smink használatával igazán élethűvé teheted, a barátaidat pedig megrémítheted egy kis...
3 995 Ft
A szellem jelmez egy szuper választás, hiszen csupán egy köpenyből és maszkból áll, amit pillanatok alatt magadra ölthetsz, ami egy Halloween partin igazán szuper.
695 Ft
Ez a szuper művér kapszula segít majd, hogy idén te legyél a legrémisztőbb a buliban. Ha szétharapod a kapszulát, olyan piros folyadékot kapsz, ami nagyon hasonlít a vérre. Eltávolítása nagyon egyszerű, mosd le...
995 Ft
Készíts egy élethű sebesülést ennek a matricának a segítségével. Nem kell hozzá arcfesték és művér, elegendő ez az egyetlen seb mintázatú tetkó és kész is.
995 Ft
Ez a fekete színű, csúcsos kalap a rajta lévő pókháló mintázattal félelmetes boszorkányt varázsolhat belőled, persze a megfelelő jelmezzel kiegészítve. Mérete univerzális.
8 395 Ft
Ezzel a jelmezzel biztosan Te leszel a legstílusosabb és legmenőbb vámpír! Válj a rémisztés és a hideg elegancia urává! A jelmez tartozéka az ing mellénnyel, mellkendő medállal és a köpeny. Mérete: M/L

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.