Kreatív

Játék kereső
1 195 Ft
Tervezd meg saját cipőkollekciódat az I love Shoes - Cipőtervező játékkal! Egyedi tervezésű, csodálatos cipőket alkothatsz, teljesen a fantáziádra hagyatkozva. A készlet tartalma: 1 db cipő, mely 6 db elemből áll, 14...
1 195 Ft
Nincs is szebb dolog, mint összhangban lenni a természettel és a szívünkbe zárni az egész állatvilágot! Színezd ki ezt a csodás füzetet és ismerkedj meg a Top Model csajszikkal, valamint kiskedvenceikkel! Mérete: kb....
1 795 Ft
Ugye, te is elképzelted már álmaid otthonát? Ebben a füzetben könnyedén megtervezheted a meseszép helyet! Nincs más dolgod, mint a matricákat felragasztani az előre megrajzolt részletekre!
2 695 Ft
Egy póló nagyon divatos tud lenni, ha szépen megtervezik! Ezt most te is megteheted ebben a füzetben, melyben várnak rád az előre megrajzolt modellek, ruhadarabok, sablonok és matricák is! Mérete: kb. 24,5 x 23,5 cm.
2 995 Ft
A tánc az életed? Tervezd meg a legmenőbb szerkókat a Top Model füzetével, melyben az előre megrajzolt lapokon kívül szuper matricák is a rendelkezésedre állnak!

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.