Írószer

Aktív szűrők

Aszfaltkréta vödörben 20 db-os szett Aszfaltkréta vödörben 20 db-os szett
ÚJ
795 Ft
Készítsd el saját alkotásaid a színes aszfaltkréták segítségével! A praktikus vödörben hordozható és tárolható kréták a kis kezek számára is könnyen megmarkolhatóak, így a legkisebbek is alkothatnak vele.
450 Ft
Fiatalos kialakítású kupakos, törölhető tintás, cserélhető betétes zselés toll. A leírt szöveg a speciális hőérzékeny tintának köszönhetően a toll végén található radírral való dörzsölés hatására eltűnik, majd...
240 Ft
Műanyag, tartályos hegyező, 2 lyukú, 8 és 11 mm-es átmérőjű ceruzák hegyezésére. Az ár egy darabra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik színűt szállítsuk.
320 Ft
Univerzális ragasztó, 35 gr-os kiszerelés. Ragasztható felületek: papír, karton, fa, bőr, műanyag, fém, üveg stb. és ezek kombinációi. A ragasztott felületek festhetőek. A ragasztó ruházatból mosással eltávolítható!
395 Ft
Textiliák pl. pamut, selyem, vászon stb., ruhanázat, tornacipő, póló, táska stb. dekorálására, írására, jelölésére alkalmas marker. Kerekített, vékony csúccsal, vízbázisú festékkel töltve, rendkívüli színtartóssággal...

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.