Homokozó

Játék kereső
Homokozó lapát gereblyével Homokozó lapát gereblyével
ÚJ
995 Ft
Remek kiegészítés lehet ebből a készletből, hiszen most nemcsak a lapátot tartalmazza a szett, hanem a gereblyét is.Egy igazán pompás szerszám együttes mely jó sokáig örömet fog okozni gyermekének. A kialakításakor...
Homokozó forma szett Homokozó forma szett
ÚJ
495 Ft
Formázz kedvedre a homokozó formákkal! Az autó, repülő és delfin formákkal és egy kis kreativitással izgalmas játék veheti kezdetét.
Kisméretű homokozó szett 6 részes Kisméretű homokozó szett 6 részes
ÚJ
895 Ft
A szuper homokozó szetteddel most megismerheted az építészet szépségét. Építs meg bármit, amit csak szeretnél! A kis homokozó szett része a vödör, a szita, a lapát, a gereblye és a két formázó.
Mini homokozó szett 3 részes Mini homokozó szett 3 részes
ÚJ
595 Ft
Szeretnél egy új várat építeni a homokozódba de nincs hozzá építőkészleted? Ne csüggedj ez a kisméretű, 3 elemből álló homokozó szett gyermekeknek tökéletes választás. A szett része a vödör, a lapát és egy forma.
Nagy homokozó szett vödörrel 7 részes Nagy homokozó szett vödörrel 7 részes
ÚJ
1 195 Ft
Ezzel a nagy hullámos vödrös hét darabos homokozó szettel te lehetsz a tengerpartok királya és megannyi várat és épületet építhetsz. A szett tartalma egy vödör, egy szita, egy lapát, egy gereblye és három homokozó forma.
1 495 Ft
Most még vidámabb lesz a homokozás ezzel a szuper Mancs őrjáratos készlettel. A készletben egy gereblye, egy lapát, és két homokozó forma is helyet kapott.
1 995 Ft
7 részes homokozószett egy bohóchallal díszített 22 cm átmérőjű homokozóvödröt, egy szitát, egy lapátot, egy gereblyét, egy homokozó formát, egy locsolókannát és egy vitorláshajót tartaémaz.
1 695 Ft
Kiváló minőségű műanyagból készült homokozókészlet, a népszerű szuperhős, Pókember képével díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy lapátot, egy gereblyét, egy szitát, egy locsolókannát és egy Pókemberes homokozó...
1 695 Ft
Kiváló minőségű műanyagból készült homokozókészlet, a népszerű rajzfilm a Jégvarázs képével díszítve. A szett tartalmaz egy vödröt, egy lapátot, egy gereblyét, egy szitát, egy locsolókannát és egy Jégvarázsos homokozó...
1 395 Ft
A kalózok vidáman mosolyognak a 17 cm átmérőjű vödör oldalán. A kalapon ott a rájuk jellemző halálfej. Ugyanezt a mintát megtalálod a homokozóformán is. A homokozó készleted fő színe a tenger színére emlékeztet, szép...
1 595 Ft
A homokmalom nagyszerű szórakozás a homokozóban vagy akár fürdés közben. Az ár egy darabra vonatkozik, rendeléskor kérjük jelezd, melyik színt szállítsuk.

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.