Toy Story 4 Buzz Lightyear űrhajója játékszett

Buzz Lightyear űrhajója nem egy mindennapi szerkezet, hiszen kívülről éppen úgy néz ki, mint egy hétköznapi űrhajó ám ha jobban megnézed belülről már korán sem mondható unalmasnak, hiszen a szétnyitása után egy komplett vidámpark tárul eléd és csak arra vár, hogy a Toy Story 4 minifigurái az összes játékot kipróbálják. A szettben egy Buzz minifigurát is találhatsz aki akár házigazdaként is jelen lehet a játékoknál.
9 195 Ft
Cikkszám:
70253
Termék részletei
70253

Adatlap

Márka
Disney
Toy Story
Korosztály
3-4 év
5-7 év
Nem
Fiú
10 hasonló termék ugyanazon kategóriában:
2 095 Ft
A Disney meséből minden kislány ismeri Elsa hercegnőt, akinek különleges ereje sokszor bajba sodorja, míg egy nap kitör a kastélyból és jégből épített palotájában talál új otthonra. Az izgalmas mese minden jelenetét...
5 995 Ft 6 195 Ft
Tedd a hercegnőt a póni hátára, és a póni elkezd vele sétálni, vagy csak egyszerűen állítsd az asztalra, és a hercegnő azonnal körbe-körbe fog táncolni, vagy a kerítés másik oldalára állítva mozgásba hozza a kisegeret.
4 495 Ft
Bo Peep a Toy Story pásztorlánykája egy részletgazdagon kidolgozott, 20 cm-es játékfigura formájában lehet a tiéd. A figura végtagjai mozgathatók és a megszólalásig hasonlít a filmben látott eredeti karakterre.
8 795 Ft
Duke Caboom egy különleges karakter aki kizárólag a Toy Story 4. epizódjában tűnik fel és lélegzetelállító mutatványaival nyűgözi le a közönségét motorja segítségével. A csomagban található rámpás kilövő szerkezet...
895 Ft
A népszerű Trollok rajzfilm szereplőit rejtik ezek a kapszulák. Az 5 cm-es figurákat a kulcsodra vagy a hátizsákodra is felakaszthatod így mindig veled lehet. Az ár egy figurára vonatkozik, ami zsákbamacska.

Menü

Beállítások

Kattintson a további termékekhez.
Nem találtunk terméket.